2013. szeptember 04. 14:39 - getcaptured

Grumpy Cat Disney-ben, avagy a zsémbes mesehős kalandjai

Úgy vélem senkinek nem kell bemutatni a semmiből jött és nagyon hamar híres internetes mémmé  vált Grumpy Cat figuráját. Aki mégsem ismeri, kezdje ennél a videónál, és tudja meg, ő a világ egyik legrosszkedvűbb macskája, aki épp az ellenkezőjét, azaz jó kedvet vált ki kivétel nélkül mindenkiből, pusztán már csak létezésével. A kis házi kedvenc folyamatos "rossz kedvű ábrázatát" a törpenövés okozta, mondta el gazdája, Tabatha Bundesen.Grumpy-Cat.jpg

Feltűnése óta bejárta már a világot és számos poénos karikatúra, kép formájában köszönt vissza, sőt még a The Wall Street Journal címlapján is szerepelt (élelmesebbek pedig kiszúrhatták, hogy oldalunk "vicces" katergóriájának főképe is ő), azonban Eric Proctor úgy gondolta ideje, hogy a Disney világot is megszínesítse a macsek karaktere. 

Egy kis Photoshop tehetséggel a háttérben Eric újrarajzolt pár közismert Disney hőst, zsémbes macskánk karakterét felhasználva, és ily módon illusztrált néhány jelenetet. A rajongók természetesen azóta is várják a folytatást, nem különben mi is, mert igen jókat vidulunk a képeken. 

Nézzük meg, hogy Grumpy Cat hogyan is fest Disney mesehősként.Nektek hogy tetszenek?grumpy-cat-disney-eric-proctor-5.jpggrumpy-cat-disney-eric-proctor-4.jpggrumpy-cat-disney-eric-proctor-3.jpggrumpy-cat-disney-eric-proctor-2.jpggrumpy-cat-disney-eric-proctor-1.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr545495009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása