2013. szeptember 20. 07:00 - getcaptured

Életre kelt rajzok

Előfordul, mikor a külvilágból jövő ingert, legyen szó képről vagy hangról, tévesen értelmezzük, és ennek következtében érzékeink megtévesztenek minket, ezt hívják tudományos nyelven érzékcsalódásnak. Egy Hollandiában tevékenykedő művész, Ramon Bruin, művésznevén JJK Airbrush, ezt kihasználva papírra vetett néhány igen lenyűgöző rajzot.ramonbruinjjkairbrush4.jpg

Ramon, a maga alig 30 évével igen tehetséges művésznek számít, csak azért is, mert autodidakta módon szerezte tudását és kamatoztatja azt, leginkább airbrush-ok készítésével, de olaj-, vízfestésben is otthon van, illetve ezen technikák együttes használatából egyedi műveket készít és ami cikkünk névadója is, rajzolásban sem egy kispályás játékos.

Rajzaihoz bámulatos technikát használ, perspektivikus ábrázolásmódját egy csipetnyi humorral és kreativitással ötvözve teljesen egyedi képi világot tár elénk. Ami említésre méltó, szakmai körökben is igen érdeklődnek a használt technikái iránt, de Ramon egyelőre szeretné megtartani magának a titkot és elkápráztatni vele mindenkit. Nekünk leesett az állunk, ahogy 2D rajzokból 3D világot alkotott a "mester". Ti hogy vagytok ezzel?

ramonbruinjjkairbrush6.jpgramonbruinjjkairbrush11.jpgramonbruinjjkairbrush10.jpgramonbruinjjkairbrush1.jpgramonbruinjjkairbrush8.jpgramonbruinjjkairbrush2.jpgramonbruinjjkairbrush5.jpgramonbruinjjkairbrush3.jpgramonbruinjjkairbrush7.jpgramonbruinjjkairbrush9.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr585405176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.21. 10:31:47

nem semmi képek. jó lenne csak fele ilyen jól rajzolni.
süti beállítások módosítása