2013. október 04. 07:00 - getcaptured

A Disney világ finn szemmel

Korábban már olvashattatok egy cikket a közkedvelt Disney világról és láthattatok gyönyörű természeti képeket a világból finn szemmel című cikkünkben, mely témákat most szépen összegyúrva szeretnénk nektek megmutatni a Disney világot finn szemmel.

Úgy gondolom senkinek nem kell különösebben bemutatni a Disney mesehőseit, a varázslatos és magával ragadó világot, melyet annak idején Walter Elias Disney, amerikai filmproducer és testvére Roy O. Disney álmodtak meg és keltettek életre, de engedjétek meg, hogy néhány sorban csak azért is frissítsem az emlékeket.

walt-disney-world-castle-210749.jpg

Ott van például a Kis hableány című mesefilm, melyben Ariel, a hableány kalandjait kísérhetjük figyelemmel egy okos kis rák, egy habókos sirály és egy fickándozó kis hal kíséretében. Vagy vegyük például az Aladdint, mely a szegény, de annál talpra esettebb kis tolvaj fiú kalandjait mutatja be a mágiával teli világban. Azóta a Walt Disney a világ egyik legnagyobb média- és szórakoztatóiprai társaságává nőtte ki magát és meséin ezrek nőttek fel. 

Egy finn dizájner (most szóljon meg valaki, hogy magyarosan írom), Jirka Väätäinen úgy gondolta újra alkotja a Disney féle rajzolt karaktereket és mellé digitálisan is javít rajtuk, így "élettel" tölti meg a mesék közismert szereplőit.

 

1. Ariel

ariel.jpg

2. Ursula

ursula.jpg

3. Mulan

mulan.jpg

4. Aurora

aurora.jpg

5. Jázmin hercegnő

jasmine.jpg

6. Belle

belle.jpg

7. Rapunzel

rapunzel.jpg

8. Csingiling

csingiling.jpg

9. Alíz

alice.jpg

10. Esmeralda

esmeralda.jpg

11. Megara

megara.jpg

12. Hamupipőke

hamupipoke.jpg

13. Pocahontas

pocahontas.jpg

14. Hófehérke

hofeherke.jpg

15. Tiana

tiana.jpg

16. Jane

jane.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr85362310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása