2013. október 07. 07:00 - getcaptured

Madarat tolláról, kutyát gazdájáról

Elgondolkodott már közületek bárki is azon, hogy egy gazdi hogyan is választ kutyust magának?Nyilván meglátja milyen ennivaló kis tünemény kölyök és megszereti, aztán hazaviszi. Egyes kutatások azonban kimutatták, hogy számos esetben a kutyus külsőben, mint személyiségben esetenként igen csak hasonlít gazdájára.

cesar_junior.jpg

Egy svájci fotóst, Sebastian Magnani-t szintén foglalkoztatta a kérdés gazdi és kutyus hasonlóság tekintetében és 2009 augusztusában úgy döntött útnak indít egy, kezdetben leginkább szórakoztató célú fotósorozatot, melyet Underdog-nak nevezett el. A sorozat nem sokkal később berobbant a köztudatba és a négylábúak valamint gazdáikról készült fotók azóta bejárták a világot. Számos blog, kis- és nagynevű újság közölte fotósorozatát de a hab a tortán mégis az volt, mikor olyan televíziós műsorokban is bemutatták munkáit, mint a Good Morning New York és az ABC America.

Sebastian nem gondolta volna a projekt kezdetén, hogy témája ekkora hullámokat kavar majd a világon, de az alapötlet, miszerint mutassuk meg képekben a hasonlóságot kutya és gazdája között úgy tűnik nem csak kapura lövés volt részéről.1.jpg8.jpg2.jpg6.jpg3.jpg4.jpg7.jpg5.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr35434393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása