2013. október 14. 07:00 - getcaptured

Gerillakötés Lodz-ban

Úgy gondoljátok a kötés és horgolás egy nyugodt lélek kikapcsolódása és egy kellemes, nem utolsó sorban hasznos tevékenység?Hát elárulom, náluk is elgurul néha a gyógyszer (ezt persze a legjobb értelemben), ilyenkor kiszemelnek egy-egy kisebb-nagyobb tárgyat, kellően forgalmas helyen és szó szerint bekötik azt.deak1.jpg

Van, aki még emlékszik, 2012 májusában volt egy ilyen akció a Deák téren, melynek során különféle oszlopokat és két padot szemelt ki magánnak a lelkes "kötözködő" csapat és meg kell mondani, szépet alkottak. Azóta  is világszerte terjed a gerillakötés, avagy a "yarn bombing" és elért egy lengyelországi kisvárost, Lodz-ot is.

Szereti a kihívásokat, épp ezért július közepén nem kisebb tárgyat szemelt ki magának Olek, egy New Yorkban tevékenykedő, lengyel származású, de a projekt erejéig idelátogató művész, mint egy mozdony és annak szerelvényei. 

Nagyon elkötelezett a munkáját illetően, 4 segédjével alig 2 nap alatt kötötték be a kiszemelt áldozatot, mely július közepén készült el és Augusztus 19-ig a kíváncsi odalátogató még megszemlélheti.Mi jöhet ezek után?Egy repülő vagy valami nagyobb?Kíváncsian várjuk, addig is nézzük a Lodz-i mozdonyt bekötve.olek11.jpgolek10.jpgolek7.jpgolek8.jpgolek1.jpgolek2.jpgolek3.jpgolek4.jpgolek12.jpgolek5.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr95448150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása