2015. március 16. 06:00 - getcaptured

Szörnyű problémák

Egy kedves kezdeményezés, a görög származású Teo Zirinis-től, hogy az olyan hatalmas, ijesztő és félelmet keltő szörnyeket, mint például a Jeti, a Hét fejű Sárkány vagy a Küklopsz, valamelyest jobb szemszögből fesse le.

delete-cookies.jpg

Az egyszerű ötletek általában a legjobbak, Teo ötlete pedig egyszerűen annyi volt, hogy a képzelet szülte rémeket felruházza "mindennapi" tulajdonságokkal. 

A mesékből, legendákból és filmek világából megismert karaktereknek miért is ne lehetnének hétköznapi gondjaik, miért ne aggódhatnának valami miatt, mint nekünk, embereknek?

4.jpg

11.jpg

12.jpg

10.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

 Teo Weboldala azóta már számos, egyéb témájú, de hasonlóan szellemes rajzot tartalmaz, melyek, a jó ötletet meglovagolva, rendelhetők például pólóra, párnára, poszterként, vagy akár telefon tokra is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr117273211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása