2015. március 16. 06:00 - getcaptured

Szörnyű problémák

Egy kedves kezdeményezés, a görög származású Teo Zirinis-től, hogy az olyan hatalmas, ijesztő és félelmet keltő szörnyeket, mint például a Jeti, a Hét fejű Sárkány vagy a Küklopsz, valamelyest jobb szemszögből fesse le.

delete-cookies.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2013. október 21. 07:00 - getcaptured

Bújj a párod hacukájába

Biztosan van sok olyan köztetek, aki elgondolkodott már azon, milyen lenne a párja holmiját felpróbálni, és belebújni kicsit az ő hacukáiba, mindezt persze a legjobb értelemben és kizárólag a poén kedvéért.

Egy kis kanadai városban Hana Pesutnak nagyszerű ötlete támadt egy barátaival töltött kirándulás során. Az egyik pár tagjai látványosan eltérő stílusban öltözködtek, a nő igen színes felsőt viselt, leopárd mintás nadrággal, és színes sállal, míg a férfi szimpla fekete pólót és fekete farmert. Ebben még nincs is semmi különleges, de Pesut megkérte őket, cseréljenek egymással ruhát. Lefényképezte a párt a ruhacsere előtti "normál" felállásban, majd a csere után a párjuk ruhájában is és az eredmény önmagáért beszélt, mivel órákon keresztül nem tudták abbahagyni a nevetést.sw.JPG

Tovább
1 komment
2013. október 07. 07:00 - getcaptured

Madarat tolláról, kutyát gazdájáról

Elgondolkodott már közületek bárki is azon, hogy egy gazdi hogyan is választ kutyust magának?Nyilván meglátja milyen ennivaló kis tünemény kölyök és megszereti, aztán hazaviszi. Egyes kutatások azonban kimutatták, hogy számos esetben a kutyus külsőben, mint személyiségben esetenként igen csak hasonlít gazdájára.

cesar_junior.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2013. október 04. 07:00 - getcaptured

A Disney világ finn szemmel

Korábban már olvashattatok egy cikket a közkedvelt Disney világról és láthattatok gyönyörű természeti képeket a világból finn szemmel című cikkünkben, mely témákat most szépen összegyúrva szeretnénk nektek megmutatni a Disney világot finn szemmel.

Úgy gondolom senkinek nem kell különösebben bemutatni a Disney mesehőseit, a varázslatos és magával ragadó világot, melyet annak idején Walter Elias Disney, amerikai filmproducer és testvére Roy O. Disney álmodtak meg és keltettek életre, de engedjétek meg, hogy néhány sorban csak azért is frissítsem az emlékeket.

walt-disney-world-castle-210749.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2013. szeptember 30. 07:00 - getcaptured

Hódít a minimál

Gondolom mindenkinek ismerős a mondás: "A kevesebb néha több", mely "jegy" manapság újra és mindinkább megtalálható az építészetben, a művészetekben, és a fotózásban is, többek között.

Egy letisztult, egyszerű dizájn jellemzi, nincsenek felesleges "kacatok és "giccsek", nem esik túlzásokba és egészséges összhangot sugároz a minimalista stílus. Leginkább a 60-70-es évek Amerikájában élte fénykorát, de manapság újra közkedvelt és gyakori lett a világban, elég ha például, és lehet nem a legjobb példa, de nézzétek el nekem, balga autórajongó léleknek, a Woerthersee tour és az ott felvonuló egyedi és szemet gyönyörködtető "clean style" stílus, ami megjelenik az autókon.

Low-Familia-32.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2013. szeptember 27. 07:00 - getcaptured

Képzeld el LEGO-val

A LEGO-nál különlegesek a születésnapok, ahogyan maga a LEGO is az. Évtizedek óta és az egyik legkedveltebb játékok egyike 1932-es alapítása óta. Első ízben a Fortune Magazin, majd nem sokkal később a Brit Játék-kiskereskedők Egyesületétől (British Association of Toy Retailers) nyerte el az évszázad játéka címet. Az igazán klasszikussá vált LEGO kockák mindig is meghatározói voltak a cégnek, és soha nem távolodott el tőlük a LEGO.

A születésnapi ünnepükre felkérték a Brad in Montreal kreatív ügynökséget, tervezzenek nekik valami igazán különlegeset az alkalomra. Az ügynökség, hivatásához méltó ötlettel rukkolt elő és létrehozta az "imagine a...." szériát, amiben a néző mérettetik meg, vajon felismeri e az adott képet, ami épp egy filmet, sztorit, énekest, vagy különféle bandát ábrázol egyszerű LEGO kockákból. A képek jobb alsó sarkába, segítség gyanánt odaírták, hogy egy bandáról, egy filmről vagy épp egy énekesről szól-e az adott kép. Egyik-másik igen egyértelmű, van amin picit el kell gondolkodni, de miután megvan a megfejtés, annyira egyértelműnek tűnik az egész elképzelés.

1. Alice csodaországban

alicecsodaorszagban.jpg

2. Hófehérke és a hét törpehofeherkeesahetorpe.jpg

Tovább
Szólj hozzá!