2013. március 22. 07:00 - getcaptured

Animált bestiák

Gyakran találkozhatunk videókkal megosztó portálokon, melyek az orosz közlekedési "szokásokról" szólnak. Olyan türelmes sofőrökről, akik a dugóban vagy néhány más közlekedéshez kapcsolódó szituációban alkalmanként baltával vagy épp baseball ütővel beszélik rá forgalomban részt vevő sorstársukat saját igazukra a Lada márkával összekötött országban,  ezek mondhatni megszokott történések, ami viszont nem, az egy jelenleg Baku-Quba, Azerbaijan-ban élő, önerőből képzett 3D specialista, Pantural azaz Tural Seferov munkái.

Hogy miért is orosz vonalról közelítettem meg a témát, az később ki fog derülni remélhetőleg az olvasóknak.

94.jpg

Vegyük elő a 3D Studio MAX, Adobe Photoshop, After effects, Sound forge, Vegas, Mudbox termékeket, meg persze egy bivaly pc-t, ami elbírja a renderelést, fogjunk össze néhány autót, egy helikoptert, dobjunk alájuk egy versenypályát, mindezt a virtuális valóság kozmoszában és lássuk mit tudnak ezek a bestiák egymás ellen.

84.jpg

Valami hasonló gondolatokkal ébredhetett vodkagőzös álmából a piszkosul nagy tehetséggel megáldott animáció készítő kisiparosunk, mikor vizionálta ezt a kis szösszenetet.

241.jpg

Érdekességképp: az animációk elkészítése 5 napot vett igénybe, a renderelés (a szakácskönyv szerint ez a fotórealisztikus, háromdimenziós megjelenítés, árnyékkal és tükrözéssel) további 110 napot és az eredmény egy elképesztő kisfilm, brutál jó hang effektekkel, élethű hangokkal, és nem utolsó sorban olyan élethű grafikával, amit nagyobb játék készítő cégek is nyálcsorgatva irigyelhetnek.

64.jpg

Animált lóerők és világvége mellett most itt egy kis animált ereszd el a hajam "orosz" módra, Pantural tálalásában

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr185143475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása