2013. április 02. 07:00 - getcaptured

Biztonság az autózásban

 

Akinek volt/már van esetleg lesz saját tulajdonú autója, tudja/tudni fogja, milyen érzés ott hagyni egy kétes környéken parkolva, esetleg egy sötét utcában, ahol elromlott a közvilágítás, pláne ha az autót kölcsön kapta szülőtől/jó baráttól. Mindig is ott a félsz, hogy valami történik az autóval, esetleg ellopják, vagy ránk támadnak, mikor épp el akarunk indulni vele.Az esetek többsége ellen különféle riasztókkal, egyedi kütyükkel igyekszünk védekezni, de van más megoldás is, amire a cikk végén térek ki

TRUNKMONKEY.jpg

Az autózás azonban nem csak ott hagyott, parkoló autókról szó, azért van az a verda, hogy részt vegyünk vele a forgalomban, ahol is gondolom mindenki találkozott már azzal a féle-fajta emberrel, akit én csak "roncsembernek" nevezek. Ő az az ember, aki az utak igazi királya és nem tűr meg mást maga mellett, nem képes elviselni azt sem, ha átnézünk az autójába.

A forgalomban részt vevők pedig jobb ha betartják a kressz szabályait, különben a rend éber őreinek képzeletbeli karmaiban találják magukat, ahol is nem menti meg őket senki és semmi a bűntetéstől...vagy mégis?

A trunkmonkeyracing csapat tagja, Sean, 2000-ben megálmodta és életre keltette a csapat és mára már az egész észak amerikai Subaru közösség vicces kis kabaláját, akit nagyon szellemes és találó néven, trunk monkey-nak nevezett el. 

Hogy ki is ő?Nos a szakácskönyvben a "definíció" azt mondja: trunk monkey (magyar fordításban nem túl hangzatos) egy képzett kis majom, aki a csomagtartódban ücsörög és mikor elgurul a gyógyszered az autóban és őrült száguldásba kezdesz, azzal segít manőverezni, hogy egyik oldalról a másik oldalra ugrál, ezzel stabilabbá teszi az autódat kanyarokban. 

Nézzük meg az azóta már kultusszá vált kis majom kalandjait az utakon.

Sorrenben a roncsember, az élő riasztó, a bűntetés kikerülhetetlen, és extrának pedig a huligánok ellenszere.

Címkék: autó vicces
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr155059862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

getcaptured · http://getcaptured.blog.hu 2013.03.21. 13:49:33

@nitro1: Egy ilyen majmocska alkalmanként jól jönne barkinek :))
süti beállítások módosítása