2013. augusztus 23. 07:00 - getcaptured

Végy mintát a természetből

Az emberiség több ezer évig élt együtt a természettel békességben, figyelte minden rezdülését, félte, tisztelte, de igazán soha nem ismerte ki. Azt hiszem egy számítógépes program sem képes rá, hogy létrehozzon olyan tökéletes kombinációkat, mint amik a természetünkben előfordulnak. A színek, ahogyan máshol biztosan nem jelennek meg, a formák és azok együttes hatása... megbecsüljük mi eléggé a természetet? Hosszasan lehetne erről írni, és végeláthatatlan vitákba belemenni, de ki-ki nézzen magába és tegye a szívét a kezére és mondja: harmóniában élek a természettel.natureisawesome.jpg

Sajnos a civilizáció fejlődésével a természeti anyagok kiaknázása, a beleszólás a természet rendjébe egyre inkább számottevő, minden ember a "fennmaradásért teper", közben valószínűleg észre sem veszi, persze nem feltétlenül önhibájából, mit is művel a környezetével. Talán elindul már a szemléletváltás a legtöbb pontot, de érdemes addig változtatni ezeken a dolgokon míg van rá lehetőség, apró kis dolgok az öltözködésben, az étkezésben, a különféle luxus- és tisztálkodási cikkek használatában, összefoglalva, tudatosan élni, egyensúlyban a környezetünkkel. Tudom, helyenként könnyebb ezt leírni, mint a gyakorlatban kivitelezni, de kis változás is lehet nagy dolgok beindítója.

Összegyűjtöttünk nektek néhány képet az állatvilág, a tengerek és a földfelszín csodálatos mintái közül, melyekből egyik-másik szinte már nem is evilági, annyira magával ragadó a szépsége. Tartsuk ezt szem előtt a tudatos életünkben, mert mindez könnyen elveszhet.

se7.jpg

se9.jpgse8.jpgse5.jpgse4.jpgse6.jpgse3.jpgro7.jpgro3.jpgro2.jpgro4.jpgro5.jpgflorets.jpgfl6.jpgfl3.jpgfl5.jpgfllobella.jpgco6.jpgco7.jpgco5.jpgco4.jpgco1.jpgan1.jpgan3.jpgan4.jpgan5.jpgan2.jpgfl7.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr885367007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása