2013. szeptember 09. 07:00 - getcaptured

A szuperhősök születése

Kaliforniában tevékenykedik az a művész, aki a mára már szimbólummá vált szuperhősök életét igyekszik bemutatni, de nem akármilyen módon, ő nem más, mint Khoa Ho.

Khoa életét teljes egészében kitölti a munka, imádja, amit csinál és alkotásaival igyekszik kitölteni mások életét is. Cikkünk címét is adó ötletét, illetve az ihletet a Christopher Nolan által teremtett új Batman széria első részében, a Batman kezdődik-ben elhangzó monológból merítette, miszerint:

"It's not who you are underneath. It's what you do that defines you.", mely a filmben úgy hangzott: "Mindegy mi van belül elrejtve, csak az számít amit teszek!"

past-present-future.jpg

Khoa "Past and Present" sorozatában megjelennek a legkedveltebb szuperhősök, többek között Batman, Superman és Pókember. Aki kicsit is ismeri ezeket a hősöket, vagy gyerekkorából a képregényeket, valamint az azokból készített filmeket, nyilván valamelyest tisztában van a karakterek történetével is, aki nem annak felzárkóztatás gyanánt tudnia kell, hogy ezek a szuperhősök, egy fél mondatban összefoglalva, valamilyen múltbéli tragikus esemény hatására "születtek meg". Egy olyan esemény hatására, mely megtörténte után végigkíséri őket életükön és meghatározójukká válik.

Poszterein kiválóan visszaadja egy képben és egy jellemző tulajdonságban mindazt, ami a szuperhős egy képes élettörténete is lehetne, megjelenik a gyötrő múlt és egyben a hős jelene is, úgy gondoljuk igen kreatív és mondókás mindegyik, még ha nem is túl nagy számú, várjuk a folytatást.

1. Batman

batman.jpg

2. Flash/Villám

flash.jpg

3. Rozsomák/Wolverine

wolverine.jpg

4. Pókember

spiderman.jpg

5. Vasember

ironman.jpg

6. Superman

superman.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr115405197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása