2013. február 22. 08:00 - getcaptured

Kamaszkori csínyek helyett énekel


Dunát lehet rekeszteni az interneten található "self recorded" videókból komoly, kevésbbé komoly témákban, azonban ezek közül egy nagyon megragadta a figyelmem.

A jelenleg Ausztráliában élő Jasmine Clarke számos híres előadó dalát "vette kölcsön", hogy saját előadásában feldolgozva visszaadja, és az alig kamaszkorba lépett kislány azt kell mondjam, nálam tarolt a hangjával.

jasmine.jpg

Ami érdekes, hogy egyszerűen csak szeret énekelni és, információk szerint, teljesen magától tanult meg, úgy, ahogy az a Youtube-ra feltöltött videóin is hallható. Hihetetlen tehetséges,nem?

Ez a tehetség már 3 évesen jellemezte Jasmine-t, mivel az ABC tanulást és felmondást nem a szokásos módon, hanem énekelve adta vissza, nem kis meglepetést és nyilván örömet okozva ezzel környezetének.

Hogy honnak jött és hogyan jutott el idáig a kis angyal hangú Jasmine, azt már tudjuk, a kérdés, hogy ezzel meddig jut el. Ki tudja, néhány hónap/év múlva a médiában, rádióban és tv-ben fogunk vele viszont találkozni, de addig is gratulálunk neki innen és csak így tovább

Címkék: magával ragad
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr415062922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása