2013. február 27. 08:00 - getcaptured

Kanadai villám

Kanada. Kinek mit mond? Egy másik kontinens, az már biztos... favágók? Aha... Sziklás hegység is rémlik még földrajz óráról, meg valami Nagy tavak... ja és nem utolsó sorban megemlítendő, hogy ezeken felül a világ egyik leggazdagabb országa? Helyben vagyunk akkor.

Beauty Creek, Jasper National Park, Alberta, Canada.jpg

Mondhatnám azt is, ha fiatal lennék még, és most kezdeném a nagy betűs életet, azonnal ki akarnék költözni oda és ott lógatnám a lábaim közül a pecabotot a Szent Lőrinc folyó áldott vizébe, de kinek hazudjak... és másrészről elég nehézkes oda bejutni. Talán egyszer sikerül ellátogatni oda, mert miért ne?!

1228318587rwmdLHk.jpg

Azért ne kedvetlenítsen el senkit a fenti véletlenül sem, mivel kimehet mondjuk katonának ebbe az országba.

Sok feltételnek nem is kell megfelelni, ne legyen az illető körözött sehol, emberből legyen, rendelkezzen állandó lakhellyel odakint (gondolom ha rokonnál, ismerősnél héderezel és bejelented magad, azt is elfogadják), és persze meg kell mindenféle fizikai és szellemi tesztnek felelni (pl. hány perc alatt vágsz ki egy óriás tűlevelűt egy szekercével meg hasonló finomságok)

Canada---Main-Page.jpg

Nos miután a fenti megvolt és "átmentünk" mindenen, részese lehet az ember olyan napi történéseknek is, mint ami Halifax-ban történt, Kanada északi részén, egy parádén, mikor is pár jól képzett 3ASG-s (ne gondoljátok, hogy tudom mi ez, de ezt jelenti 3 Area Support Group) srác egy Willys MB típusú amerikai Jeep-et szed darabokra és rak össze mindössze 4, mutatom, négy perc alatt.

Akár van valóság tartalom a dolog mögött, akár nincs, le a kalappal... nagyon szép show-t adtak a parádéra.

Mit gondoltok, ti képesek lennétek rá? :)

Címkék: autó vicces
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr305098742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polifenolok antioxidáns hatása 2013.02.27. 21:07:59

Itt valami csalás van, az oldalról felvett képsorokon tisztán látszik, hogy a kipuffogódob már félig lelóg!

:-D

getcaptured · http://getcaptured.blog.hu 2013.02.28. 13:39:50

@Polifenolok antioxidáns hatása:
Nem kizárt, hogy némi előkészítést igényelt a Jeep szétszedés a show előtt :)
süti beállítások módosítása