2013. február 28. 08:00 - getcaptured

Milyen autót vegyek?

Az ember legalább egyszer az életében eljut oda, hogy saját autóra vágyik vagy éppen egészen odáig is sikerül elvergődnie magát, hogy vegyen egyet. A cikk címére a válasz lehetne: olcsót-jót, talán olcsót-hasznosat, felvágósat, csajozós autót, vagány autót, A-ból B-be autót? Van pár megközelítése a dolognak.

2012-Car-of-the-year-contenders-group-photo-front-view-623x389.jpg

A lényeg, hogy általában ilyenkor jön az autós újságok, weboldalak, autós hirdetések orrba-szájba tanulmányozása (vagy nem), a kedvesebbnél kedvesebb kereskedések végiglátogatása és a tapasztalat szerzés.

Van olyan, aki célirányosan vesz autót, kihagyja a fenti herce hurcát és megindul, mint a szülés, mert látta, hogy a szomszédnak is olyan van, esetleg hallotta több helyről mennyire megbízható, olcsón fenntartható az adott márka adott típusa, esetleg épp kihagyhatatlan akció van a kereskedésben, ahol beszámítják a szeméttelepről összekukázott rozzant rollert is az új autóba, csak vegye és vigye a kedves leendő tulaj.

undecided-which-one-is-better.jpg

Embere-autómárkája válogatja mikor-ki-merre-miért-hogyan-kivel, de mielőtt még belezavarodnánk, nézzük meg az autógyártók szemszögéből is, hisz nekik érdekük, hogy vigyék tőlük, amit fáradtságos munkával megalkottak.

Nos az értékesítéseket igyekeznek kreatív és humoros, magával ragadó tv spotokkal és reklám kampányokkal felturbózni, mely az adott típust, vagy épp csak a márkát mutatja meg a nagyérdeműnek, ez szintén nagyban segítheti valamilyen formában a választást.

Az effélék krémjéből válogattunk nektek néhányat a teljesség igénye nélkül.

Ti melyik típusra szavaztok?

Ford

1.

2.

3. (kedvencünk)

BMW

1.

2.

3.

HONDA

Volvo

1.

2.

Audi

1.

2.

Porsche

Opel 

Volkswagen

1.

2.

Renault (kedvencünk)

Skoda

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr275098740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása