2013. március 08. 07:00 - getcaptured

Az élet küzdelmek sorozata 2

Az élet rögös útját szegélyező nehézségekről és küzdelmekről itt írtunk korábban, de nézzük meg most autós szemmel, Format67 módra, milyen is, ha nem mindig jönnek össze úgy a dolgok, ahogy szeretnénk.

Aki még nem tudja, kedvenc, autós kis filmeket készítő csapatunk tálalásában már közöltünk egy NSX-ről szóló, és egy R8-ról szóló cikket, de nem állunk meg itt, behúzzuk a témába ismét őket egy BMW 130i típusú autón és Daniel szemszögén át nézve.

2_2.jpg

A videóról elöljáróban annyit (ami elsőre kicsit érzelgősnek hathat, de akinek nincsenek érzései, az akár távozhat is az oldalról azonnal, hogy smirglivel dörzsölgesse kiégett lelkét), hogy szinte megszólal, úgy mutatja be a küzdelmet, a csalódottságot, a harcot egy, saját autóját saját maga szerelgető BMW-s srác életpillanatait véve alapul.

3_2.jpg

A kitartás mindig meghozza a gyümölcsét. Ennek fényében nézzük meg ezt a szenvedélyekkel teli autós videót.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr65110400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása