2013. március 11. 07:00 - getcaptured

Bájos tehetség

Bár a férfiak az "erősebbik nem", mégis akad bőven a "szebbik nem" képviselői között, akik olykor igencsak oda tesznek az atomanti hímeknek.

Legyen szó konditeremben izmozókról, fotel harcosokról , disco vagányokról és persze a küzdő sportokat és egyáltalán bármilyen sportot űzők társaságáról, bátran mondhatjuk, mind üljenek le picit a képernyő elé és lehet meredni most egy pár percig, mire is képes a 2009-es WKA (World Karate and Kickboxing Association) verseny freestyle győztese, Nikki Stanley.

1.jpg

Nikki életét szépen kitölti a sport, és amellett, hogy a küzdősportok freestyle ágában arat, karatézik egészen kiskora óta, néha a kick box-ot is kóstolgatja, mindemellett akrobata és színészi tehetségét is meg-megvillantja.

Szerepelt például a sokak által ismert és kedvelt Így jártam anyátok sorozatban ( The Magician's code, első részében, 7.évad, 23.rész).

3_1.jpg

Tudni kell róla, hogy 6 éves koráig több mint 300 kupát és érmet gyűjtött be a sportban nyújtott kiválóságával. Szülei egyszer meg is kérték, hogy párat tegyenek már el a lomosba, mert lassan nem bírják el a polcok, persze mondhatni hiába, mert a lány nem állt meg ennél a számnál, folyamatosan gyűjtötte be a díjakat, és azóta is űzi azt, amit szeret.Barátjával Matt-el is megvan a közös nevezőjük, mivel ő is a harcművészetek jeles képviselője.

2_1.jpg

Nikkiről két videót ajánlunk a figyelmetekbe, melyben megvillantja miért is van focipályát beborító számú díjjakkal tele pince és padlás otthon

1.

 

2.

Címkék: magával ragad
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr965060957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evil demon satan devil 2013.03.12. 01:02:36

nagyon szép! és jó hajlékony, irigylem a barátját :)

Void Bunkoid 2013.03.12. 07:19:52

Elnézést a fikázásért, de a mindkét videóján bemutatott összesen kb 4-5 féle gyakorlatával, ami nem sok, még egy megyei/területi hagyományos talajtornaversenyen is csúnyán kikapna - szal ja, csinos, meg hajlékony, de mint tornász vagy akrobata, azé' annyira nem kell hasraesni tőle.

zZz 2013.03.12. 08:15:53

@Void Bunkoid: nekem nem úgy tűnik, hogy talajtornász lenne, sőt, a poszt is leírja, szóval ilyen szempontból kár elemezni.

De jogos, hogy a mozdulatainak egy nagy része azért nem az igazi. Még nekem, egy laikusnak is feltűnik, hogy sok helyen, ahol lehetne, nincsenek nyújtva a lábak, nem elegáns.
A rúgások sokszor nem precízek, hanem csak úgy odalendíti a lábát, amit azért nem értek, mert itt olyanról van szó, aki a poszt szerint már 6 éves korára rengeteg díjat nyert.

getcaptured · http://getcaptured.blog.hu 2013.03.12. 14:36:04

@zZz: Mindenki a tökéletességre törekszik, de csak emberek vagyunk... ha az ember csinál egy efféle videót, akkor az csak legyen már perfekt, ez esetben hagyhat némi korrigálásra valót Nikki bemutatója is de úgy gondoljuk túlzás amit Void hozzászóló ír a fenti kommentben.
Kivéve persze ha megyei/területi talajtornaversenyen indul Nikki :)

Void Bunkoid 2013.03.13. 11:23:36

@zZz: igen, csak izé...igazából ez a katázós-egylábonkörbeugrálós bohóckodás ez igazából nem harcművészet, hanem inkább egy harcművészetnek kinéző talajtornagyakorlat :)

azé' megnézném, hogy egy igazi kumite jellegű versenyen mikor csinálnak ilyeneket, ha valaki elkezdene így figurázni meg akrobatikázni, kb az három "tizededik" másodpercben kisöpörnék a lábát és ippon :P

tehát: effektív harc = harcművészet, balettozás, függőlegesen felfele holdlerugdosással = torna.

És valljuk be, az akrobatikázós részben a "hagyományos" tornászok bizony klasszisokkal jobbak, kb két végignézés után egy hétéves kínai tornászkiscsaj röhögve jobban, és egyenesebb lábbal megcsinálná a kunsztokat :)
süti beállítások módosítása