2013. március 14. 07:00 - getcaptured

Chatelünk?

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe című számát azt hiszem keveseknek kell bemutatni a maga alig 420 milliós nézettségével. Azóta világot látott jó néhány youtube-ra feltöltött paródia az eredeti klip nyomán, de a csúcs úgy gondoljuk egy Steve Kardynal nevű fószernál van jelenleg.Carly-Rae-Jepsen-Call-Me-Maybe.png

Olyan előadókat figuráz ki, mint Lady Gaga, Katty Perry, és most Carly Rae-t is megtalálta. Paródiáival gyakorlatilag beszövi a Youtube-ot és eszméletlen népszerűségre tett szert a világon.

Steve, a 21 éves paródia mester, úgy gondolta bikinit húz, kifesti magát, ahogy kell, táncra perdül és énekel a chat másik oldalán ülő személynek a Chatroulette nevű webchat oldalon, mindezt pedig rögzíti.

Érdemes megnézni milyen reakciókat vált ki egyik-másik chat-előből Steve, de egy, ami biztos, sokaknak mosolyt csalt az arcára és teszi jobbá napjukat ezzel a performansszal.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr145116363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása