2013. április 01. 06:00 - getcaptured

Kellemes húsvéti ünnepeket

A híres fürdőruha modell, Kate Upton teljesen mindegy milyen szerepet kap, megjelenésével és kisugárzásával egyértelműen tarol, javarészt a férfiaknál persze.

Happy-Easter-from-Kate-Upton.jpg

Valamikor 1971-ben ment egy nagyon kedves húsvéti műsor, a Here comes Peter Cottontail, természetesen egy nyuszi főszereplésével. Nos a Love magazin és Emily Weiss úgy gondolta újra felmelegítik a történetet egy rövidfilm erejéig, Kate Upton főszereplésével, aki Peter Cottontail nyuszinak öltözve, nem gyengén erotikusra sikeredett performansszal, kedves kis nyuszis ugrándozással, répa majszolással és hagyományos tojásfestéssel igyekszik mindenkinek Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánni.

Kate-Upton-110.jpg

Mondjuk ki nyíltan, a Love magazin üdvöskéje,  ez az alig 20 éves nyuszi, szívesen látott tojásfestő lenne mindenhol.

A videóban enyhén erotikus tartalom látható, így megtekintésénél kérjük mindenki tartsa be, amit ilyenkor be kell és képzeljék oda a kis piros karikát, mint korhatár besorolást jelző képzeletbeli ikont.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr275170861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bambano 2013.04.02. 15:17:27

jó kis hordótestű kate upton, csak tudnám, mi a bánatért favorizálják...

getcaptured · http://getcaptured.blog.hu 2013.04.03. 01:43:49

@Bambano: ízlések és pofonok közhellyel élnék...:)
süti beállítások módosítása