2013. április 16. 07:00 - getcaptured

Árnyékból a rivaldafénybe

Tehetségkutató versenyeken akad kiemelkedő produkció, mint a koreai tehetségkutató felfedezettje, Choi és magával ragadó hangja, és nem volt ez másképp az idei Britain's got Talent show-n sem, hozzáteszem, nem kis örömmel és büszkeséggel, hogy honfitársaink, magyarok arattak olyan sikert, amihez fogható talán még nem is volt a műsor keretein belül.

attraction.JPG

Ők az Attraction Látványszínház Produkció társulata, egy 12 fős kis csapat, akik időt, fáradtságot nem kímélve gyakoroltak egy elég visszafogott adottságokkal rendelkező helyen (a videóban a csoportból egy tag elmondja részletesen ezeket).

attraction2.JPG

Céljuk az volt, hogy egy érzelmekkel teli igaz történetet adjanak elő árnyéktáncolással, mely történet nem szimplán magával ragadja a nézőt, hanem csurig telik a szíve szeretettel és igazán úgy érzi kapott valamit, amihez fogható viszonylag kevés van manapság.

attraction1.JPG

Az árnyéktáncosok a legminimálisabb eszközhasználattal, pusztán saját testüket "használva" adják elő a prezícen megtervezett és gyönyörűen kivitelezett koreográfiát, annak hatását pedig a zsűri tagjai sem rejtik véka alá.

Mit gondoltok? (a videót sajnos nem engedik beágyazni, így a lenti linkről továbbkattintva nézhető)

Címkék: magával ragad
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr755228653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása