2013. április 20. 07:00 - getcaptured

A lóerők mestersége - Polestar

Egyszer hallottam egy viccet egy régi kedves barátomtól, ami nagyjából így szólt:

- Mondj valami csúnyát!

...

- Volvo

Eredetileg innen származik.

Nos, viccnek jó, de a Volvo egyáltalán nem az a csúnya, semmire nem való autó, ezen felül egyáltalán nem egy megbízhatatlan verda és igen is fenntartható, mondom ezt úgy, hogy a családban senkinek nincs Volvoja, de legyen elég annyi, hogy olvasok a témában

Ahogyan ebben a Total Car-os cikkben is írják, a brit cég által készített felmérésből kiderül, a 4. a megbízhatósági listán, ami nem kis szó egy, az utolsó csavarig passzoló, precíz, japán Honda mellett.De előítéletek  urban legend-eket félre téve, térjünk rá cikkünk névadójára, a Polestar cégre

Az 1996-ban alakult Polestar cég, csak és kizárólag Volvo autókra szakosodott, koncentrálva annak versenysport ágazatára, ezen belül is a motor tervezésre, valamint fejlesztésekre, teljesítmény növelésre.A modellpaletta szinte minden típusát lefedik és kínálnak hozzá gyári optimalizáló/teljesítmény növelő csomagokat, az XC sorozatú terepjáróktól kezdve a V sorozatjelzésű kombikon át az S és C szériás típusokig.

Weboldalukon egy nagyon egyszerű menü segítségével navigálva az ember kiválasztja az általa birtokolt modellt, megad pár alapvető paramétert, és már meg is kapja, látható, egzakt értékekkel leírva milyen paraméterű autóval rendelkezik, és a cég által kínált csomag min és milyen arányban változtat.

A cégről készült kis videóban kiderül mivel is foglalkoznak valójában a Polestar-os srácok. Az alkalmazottak közül minden egyes tag igazi csapatjátékos, és minden apró dolog számít (ítéletek nélkül mondom, a japán precizitás egyáltalán nem unikum), mert 1LE is LE!

Ezen felül engedjétek meg, hogy egy személyes kedvenc videómat is betegyem ide amolyan "hab a tortán"-ként.

A második videóban a Volvo S60, Polestar cég által módosított változat méri össze magát egy Touring Car pilóta közreműködésével olyan jeles autókkal, mint az M3 BMW és az RS4 Audi. Figyeljetek, füleljetek.

 

Címkék: verseny autó
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr675059914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása