2013. május 03. 07:00 - getcaptured

Animált jövőkép

Korábban láthattunk már a blogon kedvenc animációs rövidfilmjeinkből néhány kivonatot, melyekről a jobb oldali sávban található "Animált" résznél tudtok meg bővebbet, esetleg itt, de a sornak közel nincs vége.

Elgondolkodott már mindenki azon, vagy ha nem, akkor most el tud, vajon milyen lesz a világ 50-100, esetleg 500 év múlva? Nyilván a távolabbi dolgok minket már kevés szempontból fognak érinteni, de utódainknak mihez lesz szerencséjük, lesznek repülő autók, hová fejlődik a computervilág, hogyan élik majd mindennapjaikat az emberek?Screen shot 2012-03-20 at 8.22.35 PM.png

Egy grafikus tervező, Wes Ball és cége, az Oddball Animation nekilendült és cirka 2 év alatt elkészített egy lehetséges jövőképet bemutató alig 10 perces kisfilmet, a Ruin-t. 

A grafika, az animációk lenyűgözőek, Wes pedig összegyúrta a Terminátor és az I am legend filmekre emlékeztető sajátosságokat és eszméletlenül magával ragadót alkotott véleményünk szerint.

Ruins_v5b_HD-1024x1024.jpg

Szóbeszéd járja, hogy egy egész estés film is készülőben van a Ruin nyomán, de ez a jövő zenéje... reméljük hamarosan láthatjuk mi sül ki belőle.

Addig is nézzük meg mit képes mutatni az animált jövőkép Wes Ball tálalásában (HD-ben az igazi!):

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr85228177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grafomankiado 2013.05.03. 21:05:51

Hej, ha a Terminátor 3, vagy a Salvation ilyen lett volna, és nem az a borzalom, amit összehordtak. Nagyon jó kis rövidfilm. Ha az egész estés RUIN-nak épkézláb sztorija lesz, akkor sikeres filmet kapunk.

getcaptured · http://getcaptured.blog.hu 2013.05.04. 10:47:27

@grafomankiado:
Sajnos beigazolódni látszott a "sokadik lehúzott bőr" szindróma a Terminátor filmeknél...az első kettő hangulatát biztosan nem hozza a következő részek egyike sem, de lehet nem is kell neki, mert az első két rész óta mi is sokat változtunk :)
süti beállítások módosítása