2013. május 19. 07:00 - getcaptured

Az NSX tündöklése

 

A kifejezetten autós kis filmekre specializálódott, német Format67 csapat, Daniel Michaelis vezetése alatt számos elképesztően jól összerakott videót tett már közzé. Nyilvánvaló, hogy ők is "autóbolondok", de igyekeznek ezt a bolondságot egy nagyon komoly emocionális körítéssel bemutatni a "laikus" emberek irányába.

Egyik legnézettebb és számomra is nagy kedvenc videójuk egy autó legendáról szól.

A Honda gyár által 1995-2005 között gyártott, középmotoros, hátsó kerék hajtású, változó szelepvezérléssel felvértezett bestiáról, aminek már a hangjától elakad az ember lélegzete, gyengébbeknek a nadrágja is telemegy, hát még azon szerencsések hova szaladnak ki a világból, akik vezethetnek, hova tovább birtokolnak egy ilyen sport autót?!

nsx2.png

 Az autó észak amerikában és Hong Kongban Acura NSX néven került értékesítésre és ami "apró" érdekesség még a típushoz kapcsolódóan,  hogy maga Ayrton Senna és az ő direkt "közreműködése" az NSX fejlesztőkkel tette vérbeli élményautóvá és közkedveltté ezt a négy kerekű álmot.

nsx4.jpg

Engedjétek meg, hogy megosszam veletek Daniel GetCaptured-nek írt levelét eredeti nyelven, melyben néhány kérdésünkre adott választ

GetCaptured:

First of all, when and how did you start to make videos like this one?

Daniel:

it all started in 2006 with making a short clip for my best friends car. trash as hell but it was a good start.
the first car was a mitsubishi eclipse. good looking - bad driving vehicle :)

GetCaptured:

which is YOUR favourite from all vids?

Daniel:

my favorite of all time i think is our documentary film from 2012 called "we write the streets". i love the ending.

when it is about short clips - the nsx video is timeless but i think i prefer the mercedes sls video in case of emotions and feelings. good vs evil and so on :)

GetCaptured:

Have you ever been to Hungary?

Daniel:

for we write the streets we went to hungary to an drift event. the people are totally crazy about cars. i love that. i hope to get back to hungary in 2013 for my new film.

GetCaptured:

Thank you for your answers Daniel. Hope to see more of your amazing works soon

Daniel:

thanks and best wishes

Daniel"

A csapat tehát előre láthatólag 2013-ban ismét országunkban forgat, várjuk őket.

Most pedig visszatérve az NSX-ről készült kisfilmhez: érdemes odafigyelni a videó képi és hang elemeire, valamint a kommentárra.  

Az élet értéke abban mérhető, hányszor sikerül mélyen megérinteni az ember lelkét, ennek fényében és a Format 67 tálalásában nézzük meg ezt a 6 perces videót 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr655063349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása