2013. július 03. 07:00 - getcaptured

Az örök kérdés

A férfiakat leginkább foglalkoztató kérdések egyike, amire nyilván sokan keresik a választ és feltették már maguknak is a kérdést számtalanszor: vajh mi kell a nőnek?

men vs women.jpg

Mik azok a kritériumok, szempontok, külső jegyek, benyomások, ami alapján egy nő eldönti, az adott pasi/férfi "megfelelő" e az elvárásainak. Nem azon triviális kérdések egyike, amire a boltban a hentesnél választ kaphatunk.

Nézzétek el nekem, ha most nem kezdem el boncolgatni a mai nők igényeiről kialakul képet, persze mindig tisztelet a kivételnek,  és távol álljon tőlem a hímsovinizmus, a nők iránti tiszteletem határtalan, de néha véget ér Hegyeshalomnál, és ez érvényes egyes férfi egyedekre is, viszont nem ezért íródott most a cikk, így lezárom itt a dolgot.

manwoman.jpg

A kérdést és annak egy lehetséges válaszát első körben egy Oroszországban született, biokémikusként tevékenykedő, később íróvá avanzsált,nálunk is közkedveltté vált ember szemszögéből közelítem meg. Számos művet, regényt, novellát írt már, és tudni kell, hogy regényeiben leginkább az egyéni értékeket helyezi előtérbe, ez a legfőbb védjegye,  ezen felül nem igazán lehetne "bekategorizálni" egyértelműen a műveit, de mindazok, akik kicsit is mutatnak érdeklődést a magánember életvitele iránt, meg fogják találni nála amit keresnek.

Egyik elbeszélése az "Életművésznő", mely talán kicsit leírja a főszereplő, Zsenya szemszögéből, milyen bonyolult is a női lélek, hogyan is tűnik el, és hogyan jelenik meg újra a szerelem, milyen megrázkódtatások sora szegélyezi élete útját és hogyan tesz rendet életében.

A kérdést, illetve a választ másik szempontból megközelítve, szintén "orosz vonalon" maradva, Aleksander Melnik ukrán rendező, producer mutatja be Victoria Jarovaja főszereplésével egy kisfilmben (első videó)

Nem kell messze menő tanulságokat levonni belőle, és még véletlenül sem egy általánosítás, így kérlek benneteket kedves hölgyek, nők, lányok, ne tekintsétek ezt porig alázó dolognak, egyszerűen nézzük meg ezt a humorosan kivitelezett videó párost

Végül, de nem utolsó sorban egy, 6 éves kora óta a zenével és a rappel foglalkozó és azt baromi jól művelő virtuóz szempontjából is megközelítjük a témát. Nem kicsit megmondó, de egy kiválóan összerakott zene és szöveg együttese és ahogy a kommenteket olvasom, sokan magukra ismertek belőle.

Címkék: vicces
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr475070617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mészáros Laci 2013.07.04. 06:46:50

Hú, a Deniz dala nagyon ütős.

...Kislány, eljön az óra, hogy fájni fog ébredni az egyedül szóra...
süti beállítások módosítása