2013. július 08. 07:00 - getcaptured

Szuperhősök új köntösbe bújtatva

A 60-as évek amerikájában az egyik legnagyobb képregénykiadó cég a Marvel Comics volt, a DC comics mellett persze és mai napig az egyik legnépszerűbb világszerte. Azt hiszem senkinek nem kell bemutatni azóta közismerté vált és több egész estés filmbe adaptált hőseit, mint amilyen Superman, Batman vagy éppen régi kedvencem a Tini nindzsa teknőcök.superheroes-characters.jpg

Megvan még a jelenet, mikor a csatornába tolja le a pizzát a futár a film elején, és azok a feelinges zenék?A pizzafaló teknősök és a Zúzó szörnyeinek csatája Vanilla Ice ritmusos zenéjére a második részben?Szép idők voltak, még mindig teljesen nézhető film és jó délutáni szórakozás, akármelyik.

Egy ausztráliai származású, jelenleg Angliában tevékenykedő dizájner, Michael Turner úgy gondolta új megközelítésből ábrázolja a legismertebb világhírű képregényhősöket és elkészített egy sorozatot a minimalista dizájn jegyében róluk. Munkájához mindössze igen kevés, leginkább két színtónust használt, egyik posztere sem túlzó, benne van a lényeg és azt kell mondjam ügyesen eltalálta mindegyiket.

Munkái (és ez itt most nem a reklám helye, csak ha valaki érez affinitást) egyébként rendelhetők poszter, póló és még akár iphone tokok/skinek formájában is a Mozcreative oldaláról.

1. Batman

batman.jpg

2. Zöld lámpászoldlampas.jpg

3. Zöld íjászzoldijasz.jpg

4. Wonder Womanwonderwoman.jpg

5. Megtorlópunisher.jpg

6. Tini nindzsa teknőcöktininidzsa.jpg

7. Batwomanbatwoman.jpg

8. Farkas/Rozsomákfarkas.jpg

9. Supermansuperman.jpg

10. Batman a jövőbenfuturebatman.jpg

11. Venomvenom.jpg

12. Hulkhulk.jpg

13. Jokerjoker.jpg

14. Walter Kovacs/RorschachRorschach.jpg

15. Küklopszkuklopsz.jpg

16. Thorthor.jpg

17. Magnetomagneto.jpg

18. Vasembervasember.jpg

19.Atom kapitányatomkapitany.jpg

20. Villámvillam.jpg

21. Amerika kapitányamerikakapitany.jpg

22. Marvel-/Csoda kapitánymarvelkapitany.jpg

23. Pókemberpokember.jpg

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr795362268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2013.07.10. 13:59:06

Remélem, a Farkasért majd jól megkapot a magadét a Rozsomák-rajongóktól! :P
süti beállítások módosítása