2013. április 18. 07:00 - getcaptured

Animált barátság

Animált mini sorozatunkban találkozhattunk eddig tomboló lóerőkkel, egy kis világvégével, majd ismét néhány vad autós animációval, most viszont picit más vizekre evezünk, ez pedig a nagy kérdést boncolgatja:a babákat tényleg a gólya hozza?

Erről, állítás formájában, gondolom sokan hallottak már gyerekkorukban, szüleiktől, nagyszüleiktől, az a kérdés viszont eszébe jutott már valakinek, hogy ugyan már a gólya kitől kapta?

partly2.jpg

Nos, a Pixar cégnél Peter Shon és Kevin Reher úgy döntöttek kicsit felelevenítik ezt a gólya hozta baba dolgot és új köntösbe bújtatva egy rövid animációs film keretein belül mutatják be azt.

Az animációban minden élőlény, legyen az kutyus, cica és sorolhatnánk napestig, babakorában az égben található kedves, dolgos felhők teremtménye, mely egyedeket aztán gólyák visznek el a leendő szüleiknek.

Az igaz, hogy kicsiként minden élőlény igen aranyos, azonban vannak olyanok is köztük, melyek már bébiként igen veszélyesek tudnak lenni mint például a krokodilok, esetleg a sün, aki kicsiként cukor, de a tüskéi ugyanúgy mélyre tudnak hatolni. 

partly1.jpg

Egy magányos, szürke felhő Gus a "felelőse" eme "kellemetlen" lények megteremtésének, és csinálja is szívvel - lélekkel, azonban a futárnak, Peck-nek, és most élnénk egy szóviccel, pehhe lesz, mert neki kell elvinnie ezeket a kicsiket a majdani szüleihez. Peck nem riad vissza, akármilyen sérüléseket is szerez a kis lényektől de mindennek van azért határa... egy dolognak nincs, a barátságnak.

De hogy mindez pontosan mit is rejt, azt a Partly Cloudy / Kissé felhős című videóból itt mindjárt megtudhatjuk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://getcaptured.blog.hu/api/trackback/id/tr635228082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.04.18. 09:05:42

Nagyszerű animációs filmecske, nekem abszolút favorit! Az Up! DVD mellékleteként láttam, és igazából már ezért az öt percért érdemes volt megvenni a lemezt.
süti beállítások módosítása